УКР РУС

"Ніхто Жирону єврокубків не позбавить": агент Довбика розкрив деталі гучної справиlight

3 травня 18:40 Читать на русском
Автор: Геннадій Чеховський

Футбольний менеджер заявив, що адвокатом, який роздмухує штучний скандал, займуться компетентні органи. Ексклюзив Футбол 24.

Скандал з переходом найкращого бомбардира Ла Ліги Артема Довбика до Жирони, який зараз роздмухують іспанські ЗМІ, має штучний характер. І сенсація про те, що іспанську команду можуть позбавити права участі в єврокубках, висмоктана з пальця. Так вважає агент футболіста збірної України Олексій Люндовський.

Жирона відреагувала на мегаскандал імені Довбика – іспанські ЗМІ розганяють виключення з ЛЧ

"Щоб зрозуміти, звідки ростуть ноги цієї "сенсації", достатньо зайти на сторінку адвоката Євгена Кузьміна. Він дуже активно коментує футбольні справи, хоча в них нічого не розуміє, – розповів Футбол 24 Люндовський. – Він там рекламує себе як захисник дівчат і жінок від інтернет-шахраїв. Мені навіть смішно. Звісно, ніхто Жирону і Дніпро-1 не каратиме, адже перехід відбувся прозоро, жодних порушень законодавства не було.

Ніякого розслідування немає, Жирона спокійно фінішуватиме, а наступного сезону гратиме в єврокубках. А цим адвокатом, який таким способом робить собі рекламу, займуться компетентні органи".

Жирона готується до матчу з Барселоною в Ла Лізі. Команда вже забезпечила собі місце в єврокубках, а в разі, якщо 4 травня зіграє не гірше, ніж Атлетік в зустрічі проти Хетафе, то достроково потрапить до групового турніру Ліги чемпіонів.

Довбик у клубі Роналду: забив гол, не реалізував пенальті – Жирона перервала 5-матчеву серію поразок і обійшла Барселону