УКР РУС

Ніхто не подякував нам за запобігання зараженню Роналду COVID-19, – "винуватець" зірваного матчу Ювентуса та Наполі

10 жовтня 2020 Читать на русском

Президент регіону Кампанья Вінченцо де Лука знищив боса Ювентуса Андреа Аньєллі через заяви щодо перенесеного матчу 3-го туру Серії А між туринцями та Наполі.

"Ніхто не подякував нам за запобігання зараженню Кріштіану Роналду коронавірусом. Спробуйте уявити собі, що Наполі пересувався би країною з декількома зараженими коронавірусом, як це робив Дженоа. Якби Роналду заразився COVID-19, тижнем пізніше ми потрапили б на перші шпальти навіть в New York Times.

Ювентус – Наполі: доля поєдинку визначиться наступного тижня – неаполітанцям не уникнути покарання за неявку на матч

Протокол марний, коли справа стосується здоров'я та законів. Наполі не поїхав на гру, тому що місцевий орган охорони здоров'я прийняв таке рішення. Гравці, з точки зору охорони здоров'я, підкорюються тим же правилам, що і всі італійські громадяни. І, отже, Наполі не гратиме, тому що вони перебувають на карантині.

Ювентус словами президента клубу Андреа Аньєллі зробив хворобливу заяву: "Оскільки є протокол, ми поїдемо на стадіон". Президент Ювентуса – людина, захоплений не тільки футболом, а й філософією. Тому нагадаю йому слова Шопенгауера: "Честь не можна завоювати, її можна тільки не втратити". Якби я поводився таким чином, я б відчув, що втратив спортивну честь. Ми говоримо про спорт, спортивні цінності, чесну конкуренцію та повагу до суперників", – зазначив де Лука у своєму відеозверненні на Facebook.

Нагадаємо, неаполітанцям заборонили покидати Неаполь через спалах COVID-19. Таким способом місцева влада регіону Кампанья намагається подолати пандемію. Ювентус, у свою чергу, наполягає на технічній поразці для суперника.

Ювентус підірвав бомбу, Фонсека отримав бажане, екс-зірка УПЛ продовжує Одіссею – топ-7 трансферів дедлайну в Серії А