УКР РУС

"Нічого дурнішого не чув": Реднапп висміяв судоми з тренером Манчестер Юнайтед – ЛЧ може змінити все

29 листопада 2021 Читать на русском

Колишній керманич Вест Хема, Портсмута, Тоттенхема та низки інших англійських команд Харрі Реднапп не зрозумів логіку керівництва Манчестер Юнайтед з пошуків нового тимчасового тренера команди.

"Юнайтед запросив Ральфа Рангніка тимчасовим тренером, щоб змінити тимчасового тренера на час, допоки не зможуть отримати бажаного тренера. Це недолуго. Я не чув нічого дурнішого в житті, як не крути.

Манчестер Юнайтед стежить за тренером лісабонського Спортінга

Ще ми чуємо, що Рангнік може все ж стати постійним тренером, а не консультантом, директором чи ще кимось, якщо переможе в Лізі чемпіонів. Тобто тимчасовий тренер може стати постійним, а той, кого вони хочуть призначити зараз, через 6 місяців може їх більше не влаштовувати.

Зарядись енергією нестримного футболу, переглядаючи улюблені матчі Ліги чемпіонів разом із коктейлями на основі преміальної Żubrówka Czarna! Дізнатись більше про Zubrowka Czarna та коктейлі тут.

Якщо вас це не збиває з пантелику, то мене – безумовно! І ми говоримо про один із найбільших клубів планети. Це божевілля. Якщо вони, як нас змусили повірити, хотіли Маурісіо Почеттіно, то були засоби та кошти для його призначення зараз. А якщо вони збиралися почекати заради нього, то не варто було ставити когось замість Карріка на кілька місяців", – написав фахівець для The Sun.

Нагадаємо, що після звільнення Уле Гуннара Сульшера з посади в. о. керманича МЮ став Майкл Каррік. Однак, незабаром його в тому ж статусі повинен змінити Ральф Рангнік.

МЮ відскочив на полі Челсі – "золотий" подарунок для Санчо, потужний Тухель не дотиснув і розгубив гандикап на чолі АПЛ