УКР РУС

Невілл спрогнозував, коли Манчестер Юнайтед знову стане чемпіоном

15 вересня 2020 Читать на русском

Колишній захисник Манчестер Юнайтед та збірної Англії Гарі Невілл поділився думками щодо перспективи "червоних дияволів" у боротьбі за титул чемпіона Англії на найближчі роки.

"Єдине, що я можу гарантувати, – Манчестер Юнайтед стане чемпіоном знову. Це може статися не у цьому і не у наступному сезоні. Але буде здорово, коли це станеться. Чим довше триває очікування, тим крутіші відчуття під час тріумфу.

Невілл розкритикував роботу Манчестер Юнайтед на трансферному ринку

Я міркую не як фанат Юнайтед і не кажу, що ми повинні виграти у цьому сезоні. Так, хотілося б, але зазвичай відчуваєш, коли прийшов твій час. Зараз цього відчуття немає.

Можливо, Юнайтед стане чемпіоном, коли Клопп і Гвардіола підуть з Ліверпуля і Манчестер Сіті. Сподіваюся, це станеться протягом декількох років. Це буде шанс, тому що вони обидва – видатні тренери, які побудували чудові команди. Але вони підуть через рік, два або три. Це буде момент, коли Юнайтед зможе повернутися. Хоча, упевнений, Челсі думає так само про себе", – цитує Невілла видання The Mirror.

Нагадаємо, манкуніанці востаннє вигравали золото англійської Прем'єр-ліги ще у сезоні-2012/13 під керівництвом Алекса Фергюсона.

"Він вважає, що гравці – це машини": Б'єлса, який шокував Ліверпуль, перевіряв стопи Почеттіно і "викрадав" нареченого