УКР РУС

Невілл розкритикував роботу Манчестер Юнайтед на трансферному ринку

9 вересня 2020 Читать на русском

Екс-футболіст Манчестер Юнайтед Гарі Невілл залишився незадоволений трансферною політикою свого колишнього клубу.

"Як і у всіх інших, у Юнайтед було три місяці у зв'язку з пандемією. Так що це не той випадок, коли клубу не вистачило ресурсів або часу. Челсі зробив те, що хотів, Манчестер Сіті підписав трьох чи чотирьох гравців.

Санчо секретно продовжив контракт з Борусією Д – Манчестер Юнайтед остаточно зазнав фіаско з трансфером

Не думаю, що справа в часі. Просто в останні п'ять-шість років Юнайтед виглядає відчайдушним, коли намагається отримати гравця. Їм здається, що вони зможуть наполягти на свому, але в підсумку завжди платять стільки, скільки просить клуб-продавець. У таких ситуаціях можна взяти все під свій контроль. Встановити терміни і сказати: "Ми відмовляємося від угоди".

Ситуація з Санчо стала розчаруванням. Переговори надто затягнулися. Просто скажіть Борусії Д: "Залиште його собі" – і купіть іншого гравця. Навколо повно інших футболістів – не може бути, що вам потрібен лише один конкретний", – цитує Невілла видання Daily Mail.

Нагадаємо, "червоні дияволи" тривалий час намагались підписати півзахисника збірної Англії Джейдона Санчо, однак так і не змогли домовитись з дортмундською Борусією, якій належить гравець.

Легенда у 17 – портрет тінейджера, за якого Борусія заплатила ціну Ярмоленка, "взувши" МЮ