УКР РУС

Невілл присоромив зірок Манчестер Юнайтед, навівши приклад гравців Ман Сіті та Ліверпуля

17 жовтня 2021 Читать на русском

Легенда МЮ Ґарі Невілл пройшовся по гравцях манкуніанців після поразки від Лестера (2:4).

"У них є ребус – Погба і Фернандеш, ще один справжній ребус – Роналду і Кавані, ще один – Грінвуд, Рашфорд і Санчо. Сильні сторони цих гравців неможливо продемонструвати, якщо довго володіти м'ячем. Великі футболісти здатні грати по-різному, але вони все-таки ближчі до атаки.

"Я скажу тобі, коли буду не готовий вийти на поле", – Роналду та Сульшер з'ясовували відносини після осічки МЮ

Гравцям Манчестер Юнайтед не вистачає робочої етики Бернарду Сілви, Кевіна де Брюйне і Садьйо Мане. Футболісти світового рівня, які в кожному матчі працюють як справжні пси. Я не бачу цього у зірок Юнайтед. Вони не пахають, як Мане, Фірміно або Бернарду. Якщо хороший гравець працює наполегливіше, ніж ти, то це означає, що ти не зможеш випередити їх в таблиці. Все просто.

Тиск на тренера і гравців буде рости. З тренером клуб не зробить нічого. Я думаю, що МЮ стабільний вже 10 років. Здається, в клубі усвідомлюють, що ці моменти доведеться пережити.

Вони намагаються влаштувати Варана, Санчо і Роналду в гру, і я відчуваю, що вони доведуть справу до кінця, але зараз клуб під великим тиском. Тут має бути тиск. Це Манчестер Юнайтед. Вони витратили багато грошей, і в їхньому складі – одні з найкращих гравців світу", – цитує Невілла Sky Sports.

Після 8-ми турів АПЛ Манчестер Юнайтед розташувався на 5-й сходинці турнірної таблиці.

Челсі втримав перемогу над Брентфордом і очолив АПЛ, Лестер перестріляв МЮ у матчі з 6 голами, Ліверпуль знищив Уотфорд