УКР РУС

Несподіване фіаско Петракова у відеоогляді матчу Латвія – Вірменія – 2:0

13 жовтня 2023 Читать на русском

У поєдинку відбору на Євро-2024 Вірменія сенсаційно поступилась Латвії (0:2). Дивіться відео голів та огляд зустрічі на "Футбол 24".

Латвія могла виходити вперед вже на другій хвилині після удару Улдрікіса з гострого кута – трохи неточно. В середині тайму лише реакція кіпера вірменів врятувала команду від вірного гола, коли йому на лінії вдалось рукою зачепити сферу після розіграшу кутового.

Петраков узяв на себе провину за гучне фіаско Вірменії: "Я ще вранці на розминці побачив, що хлопці щось не те"

Барсенян майже одразу міг закрити рота супернику, але з близької відстані пробив повз стійку. Згодом Чанчаревич у божевільному стрибку потягнув удар під праву стійку, однак під завісу тайму таки пропустив постріл з близької відстані від Ікаунієкса.

Одразу по перерві Ошс заробив другий "гірчичник" і залишив Латвію у меншості. Гості пробивали небезпечний штрафний з лінії штрафного, але чудово зіграв воротар господарів. На екваторі другої сорокап'ятихвилинки латвійці забили вдруге – знову допоміг кутовий. Підопічні Петракова не спромоглись бодай на гол престижу і значно погіршили своє становище у групі D – відставання від Хорватії, яка йде другою, становить 3 очки плюс у "картатих" є гра у запасі.

Сенсаційне фіаско Петракова під "Путін – ху*ло": Вірменія поступилася Латвії у відборі до Євро-2024, граючи в більшості