УКР РУС

Несенюк: Будемо сподіватись, що Динамо наближатиметься до футболу в європейському його розумінні

29 серпня 2018 Читать на русском

Директор департаменту Динамо з роботи зі ЗМІ Микола Несенюк прокоментував нічию киян проти Аякса у Лізі чемпіонів.

"Після перших 15-ти хвилин на полі були команди ніби з різних видів спорту. Гості грали за правилами футболу, згідно з якими м'яч розігрується швидко, партнери відкриваються під точні передачі, атаки завершуються ударами по воротах. Київська ж команда не робила передачі до тих пір, поки всіх партнерів надійно не прикриють, віддавала м'яч здебільшого назад, і била по воротах лише з кількох метрів.

Несенюк: Привезені Красніковим "підсилювачі" ще не скоро потраплять до основного складу Динамо

Що робити далі? Відповідь проста – вчитися грати в футбол. І не в те, у що грають в нашому благословенному чемпіонаті, а в те, у що грає Аякс. Чи здатні на це київські тренери і футболісти?

Чи могло Динамо перемогти? Теоретично – так. Якщо б влетіло в перші хвилини, і потім суперник би розгубився. Але вийшло навпаки. Гості були швидше, більш технічні, тактично грамотніше на всіх ділянках поля. Було видно, як вони читають дії господарів на 2 кроки наперед, без проблем, перехоплюючи практично всі передачі.

"Рішення щодо Супряги приймав не Хацкевич", або "Як гарантувати собі 42 млн євро": реакція соцмереж на Динамо – Аякс

Будьмо оптимістами. Будемо сподіватися на те, що гра, в яку грає Динамо, буде нехай і повільно, але наближатися до футболу в європейському його розумінні", – цитує Несенюка Газета.Юа.