УКР РУС

"Не знаю, що у них в голові": колишній нападник Динамо розкритикував київських легіонерів – похвалу отримав лише один

21 квітня 2020 Читать на русском

Колишній форвард Динамо та низки інших клубів УПЛ Володимир Лисенко вважає, що нинішні легіонери "біло-синіх" не відповідають амбіціям киян.

"Мені дуже подобалася гра Динамо під керівництвом Реброва. Він почав підпускати талановиту динамівську молодь, давав результат, і поставив гру! А наразі в команді немає якісних легіонерів... Є Вербіч, але він один. Одного брали – не підійшов, другого взяли – та ж ситуація.

"Отримував більше 10 тисяч доларів": рекордсмен УПЛ пригадав зарплату в Динамо

Якщо взяти латиноамериканців Металіста, то заграли практично всі. Чому? Інший підхід. В Динамо дуже важко заграти! Ти повинен реалізовувати чи не кожен момент, щоб на тебе звернули увагу. А легіонери... Мабуть, вони приїжджають сюди не заради футболу.

Заради грошей? Ну, мабуть. Не знаю, що у них в голові. Якщо запрошувати в Динамо легіонера, то він повинен бути на три голови вищим за наявних гравців. Динамо – це бренд, який знають усі в Україні, який знають і пам'ятають в Європі. Потрібно грати гідно за цей клуб.

Хороший легіонер приїде і почне "тягнути" команду в чемпіонаті, в єврокубках! Або стане справжнім її лідером. Як Рінкон, наприклад! Прийшов і почав грати, став лідером. Або візьмемо Юссуфа, якого взяли в Динамо-2 на перегляд. Наші тренери його там так ганяли, але нічого, хлопець довів, виріс до першої команди! А паралельно привозять цього високооплачуваного Нанні... У команді повинен був бути легіонер на три голови вищий за нього", – розповів Лисенко в інтерв'ю Sportarena.

Зауважимо, за першу команду Динамо 32-річний Лисенко провів лише 3 матчі. Зате він став рекордменом УПЛ за кількістю клубів, у яких виступав – таких налічується одразу 9.

Найвідоміші латиноамериканські легіонери Динамо, які не змогли закріпитись у Києві