УКР РУС

"Не знаю, чим це все закінчиться": Циганик розповів про образи гравців збірної України після Австрії

22 червня 2021 Читать на русском

Відомий журналіст Ігор Циганик дав свою оцінку поразці від австрійців (0:1) та поділився невеликим інсайдом із розташування головної команди.

"У нас дуже великий розрив між першою одинадцяткою, яка виходить на поле, та рештою гравців. Є певні образи. Вчора були помітні певні образи певних людей, що вони не вийшли у стартовому складі. Це було видно після фінального свистка.

Україна вийде у плей-офф Євро-2020 – Gracenote порахував шанси команди Шевченка

Не хочу робити ґрунтовний аналіз гри збірної України, адже ще є шанси на вихід у плей-офф. Матч з Австрією – це фальшивий футбол. Я собі уявляю стан Шевченка, коли ти розумієш, що нічого змінити неможливо. Не змогли достукатись, не змогли докричатись. Не знаю, чим це все закінчиться.

Після Євро будуть робитись висновки. Є певні граничні моменти, після яких неможливо знову повірити у команду. Розчарувати вболівальників дуже просто, закохати – дуже складно", – заявив Циганик у своїй авторській програмі на Youtube.

Попри передостаннє місце у групі С, команда Андрія Шевченка ще має шанси на вихід у плей-офф Євро-2020. Її доля залежить від виступів інших команд.

"Хотілось більшого": що спричинило фіаско України з "міні-збірною Німеччини", або Хто вожак у зграї Шевченка