УКР РУС

"Не варто порівнювати Шахтар з Динамо": Луческу – про становище українських грандів у новому сезоні

24 серпня 2022 Читать на русском

Головний тренер Динамо Мірча Луческу висловився про готовність команди до матчів УПЛ.

"У нас одне бажання – ми хочемо продовжувати грати у футбол та жити. Це найважливіше у країні, де триває війна. Спортивні результати в такій ситуації відходять на другий план. Але дуже важливо не здаватися та продовжувати грати чемпіонат. У середу ми вирушимо до Львова, згодом поїдемо до Києва, потім знову повернемося до Європи. Це багато годин подорожей автобусом, що додає складнощів. Проте я сподіваюся, що гравці встигнуть психологічно відновитися після гри з Бенфікою.

"Найбільшою проблемою була не Бенфіка": Луческу озвучив причини вильоту Динамо з Ліги чемпіонів

Не варто порівнювати Шахтар з Динамо, адже у "гірників" була можливість придбати футболістів високого рівня. Згадаймо тих же Нереса, Траоре... Динамо ж із моменту мого приходу до клубу робить ставку на українських гравців, вихованців академії. Це не так легко, у футболі потрібні гравці з інших країн і культур, це створює хорошу конкуренцію та змагальний дух.

Шкода, що Шахтар втратив своїх гравців. Цей сезон буде дуже важким для нас усіх. Ми поки не уявляємо, коли та в яких умовах ми гратимемо, чи будуть обстріли під час матчів. Але ми маємо продовжувати грати – це дуже важливо для всіх", – цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

"Динамо, до якого рівня ви скотилися? Люди добрі": Сирота продає Жоріка, тесть заснув у 2-му таймі, в ЛЄ легко не буде