УКР РУС

"Не цифра, а ціле життя": Буффон прокоментував свій історичний рекорд

5 липня 2020 Читать на русском

Легендарний голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон поділився емоціями від свого рекорду за кількістю матчів у Серії А.

"648 – це не число, а ціле життя. Життя з двома рукавичками, між двома полюсами. Життя, створене з багатьох викликів. Найкрасивіший виклик ще попереду. 648 разів, ще раз дякую", – написав Буффон у своєму твіттері.

Буффон встановив історичний рекорд Серії А, перевершивши легендарного Мальдіні

"Я довго чекав цього рекорду, але це не було для мене проблемою. Зараз я дуже щасливий, хоча раніше не думав про це досягнення. На початку своєї кар'єри я був більш спокійним і безтурботним.

Я не ставлю перед собою мету побити рекорд Дель П'єро по матчах за Ювентус. Я в такі ігри не граю, бо два роки тому практично завершив кар'єру. Але потім з'явився варіант з ПСЖ, а ще пізніше я зміг повернутися до Ювентуса.

Лаціо розгромно програв Мілану, Ювентус переміг Торіно в дербі – чемпіонська інтрига в Серії А вмерла

Я буду тут, поки мені не виповниться 43 роки, але після сорока років я живу місяць за місяцем. Мені потрібно контролювати ситуацію, і завжди бути готовим зупинитися, якщо я відчую, що більше не можу грати на високому рівні", – наводить слова Буффона Sky Sport Italia.

Нагадаємо, легендарний голкіпер побив рекорд Мальдіні за кількістю матчів у Серії А, зігравши свій 648 поєдинок. До слова, 42-річний Буффон нещодавно продовжив контракт з Ювентусом іще на один сезон. У нинішній кампанії голкіпер провів лише 9 матчів у Серії А.

Суперпіппо тепер супертренер: Індзагі пише історію з "відьмами" – його Беневенто б'є рекорди і вже перевершив Ювентус