УКР РУС

"Не такий той Обамеянг і страшний": Маркевич дав пораду захисникам Шахтаря у грі проти головної зірки Марселя

16 лютого 11:59 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич прокоментував гру оборони Шахтаря проти зіркового форварда Марселя П'єра-Емеріка Обамеянга.

"До всіх захисників Шахтаря є питання. Не знаю, хто буде грати в матчі-відповіді, але щось із цим Обамеянгом потрібно робити. Треба однозначно надійніше грати в обороні і тримати цього гравця. Я все розумію, що Обамеянг досвідчений, майстерний і технічний виконавець, але так давати себе обігрувати, як це дозволив з собою зробити Гочолейшвілі... Ну, не має так бути на такому рівні.

Шахтар – Марсель – 2:2 – відео голів та огляд матчу

Чи варто Ракицькому грати персонально проти Обамеянга? Та ні, Ракицький, якщо буде грати, має займатися своєю справою, яка йому вдається найкраще – бути лідером в центрі оборони. Він, певно, і замінить Бондаря у Франції. Взагалі, не такий він, той Обамеянг, і страшний. Просто зіграти треба надійніше з ним, повторюсь. Не давати йому простору. От сьогодні він і забив, і віддав. Хоча до гри всі ж говорили, ви, журналісти, писали, що треба бути з ним максимально уважним", – поділився Маркевич у інтерв'ю Українському футболу.

Нагадаємо, Обамеянг став одним з головних героїв гри – габонець спочатку забив сам, а потім створив гол Ндіайє. Поєдинок Шахтар – Марсель завершився нічиєю 2:2, матч-відповідь запланований на 22 лютого.

Шахтар врятувався від поразки Марселю в Лізі Європи – драма, гол у доданий час і серйозні втрати на матч-відповідь