УКР РУС

"Не сказав би, що Барселона без Мессі – не Барселона": Миколенко сподівається поборотися за вищі місця у Лізі чемпіонів

18 вересня 2021 Читать на русском

Захисник киян Віталій Миколенко поділився очікуваннями від нового єврокубкового сезону.

"Все якось так склалося минулого сезону... Ліга чемпіонів почалася пізніше через COVID-19, ігри були щотижня, плюс ми вперше туди вийшли. Ми всі були недосвідчені. Начебто Буяльський, Сидорчук та Циганков грали у Лізі чемпіонів, інші – ні.

"Колись VAR допоможе і Динамо": Миколенко – про останні секунди матчу з Бенфікою

Зараз я відчуваю, що ми набралися більшого досвіду, навіть у грі з Бенфікою це показали. Другий тайм провели на хорошому рівні в плані дисципліни. Сподіваюсь, цього року ми поборемося за вищі місця.

Не сказав би, що Барселона без Мессі – не Барселона. Я не грав у Барселоні, а лише в Києві. Не було Мессі, і Містер говорив, що іноді буває гірше, коли такі команди виходять другим складом. Тому що ті хочуть довести, що не гірші за інших, і ще більше стараються. У Києві особисто мені було дуже складно", – сказав Миколенко в інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz.

Нагадаємо, у цьогорічному розіграші Ліги чемпіонів на стадії групового етапу Динамо випало поборотись з Бенфікою, Баварією і Барселоною. У першому матчі кияни на власному полі розписали безгольову нічию з португальцями, а каталонці розгромно поступились баварцям 0:3.

"Усі тренери, що тримають його, камікадзе": чому Миколенко більше винен, ніж Гармаш, і хто в Динамо – вже не футболіст