УКР РУС

"Не очікував від Роналду нічого іншого": Фердінанд радить МЮ позбутися португальця після чергового вибрику

20 жовтня 2022 Читать на русском

Легенда Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд не розуміє, навіщо клуб зберіг у своєму складі Кріштіану Роналду.

"Єдиною моєю думкою може бути те, що Кріштіану Роналду приберегли на вихідні проти Челсі. Це єдиний варіант, яий логічно пояснює його повну відстутність з Тоттенхемом. Звичайно, я думаю, що Роналду буде розлюченим. Я не очікував від нього нічого іншого.

Роналду влаштував егоїстичне шоу в кінцівці матчу проти Тоттенхема – Тен Хаг обіцяє розібратися з португальцем

Велика проблема Еріка Тен Хага полягає в тому, що підходячи до наступного трансферного вікна, він повинен дуже ретельно обмірковувати свої дії. Якщо він часто не бачить Роналду у стартовому складі своєї команди, то йому доведеться звільнити його від контракту. Він мусить відпустити його. Це несправедливо до всіх – до клубу, до Роналду, до Тен Хага. Перше питання йому після кожної гри: "Чому Роналду не в старті?".

Тепер це буде історія для ЗМІ. Юнайтед виграв з рахунком 2:0, а головна історія буде про Роналду. Так не може бути. Всі сидять і думають, чому Манчестер Юнайтед просто не відпустив його влітку, якщо Тен Хаг знав, що Роналду не був у його планах. Це мене збиває з пантелику. Якщо це справді так, то Роналду треба було відпустити. Це заважатиме Тен Хагу рухатися вперед до того дня, поки Роналду не піде, адже це кумир та суперзірка", – цитує Фердінанда Daily Mail.

Манчестер Юнайтед впевнено задушив Тоттенхем – виблискував сенсаційний герой "дияволів" з українським минулим