УКР РУС

"Не думаю, що долю битви з Аталантою вже вирішено": Клопп розраховує на камбек Ліверпуля після 0:3

18 квітня 07:30 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп поділився очікуваннями від майбутнього матчу-відповіді з Аталантою в рамках 1/4 фіналу Ліги Європи. У першій зустрічі в Англії "богиня" перемогла "червоних" із рахунком 3:0.

"Зазвичай я не готуюся до промов, тим паче за день до матчу. Я завтра подумаю про те, що я скажу хлопцям. Пам'ятаю, як перед матчем-відповіддю з Барселоною після поразки на Камп Ноу з рахунком 0:3 я сказав: "Якщо ми зможемо зробити камбек, буде чудово. Якщо ми не зможемо цього зробити, давайте зазнаємо невдачі найпрекраснішим чином". Зараз я лише можу лише підписатися під цими словами.

Ліверпуль несподівано вийшов на контакт із тренером-невдахою Бундесліги – його було звільнено місяць тому

Я вже говорив, що ми хочемо виграти гру. Але якщо ми хочемо перемогти, нам потрібно грати добре. Якщо ми гратимемо добре, у нас буде шанс перемогти. Ось тоді й подивимося, що станеться. Після першої гри вболівальники, сама Аталанта і наш штаб думали, що результат протистояння вже вирішений. Але я так не вважаю. Якщо ми виграємо, мої гравці знайдуть привід розповісти світу про те, що я сказав їм у роздягальні. Якщо ми зазнаємо невдачі, ніхто не захоче про це чути", – цитує Клоппа This is Anfield.

Матч Аталанта – Ліверпуль відбудеться в четвер, 18 квітня.

Ліверпуль зазнав катастрофічної поразки від Крістал Пелас – чергове фіаско на Енфілді може коштувати чемпіонства