УКР РУС

Назви атракціонів на честь легенд: президент Реала мріяв збудувати клубний тематичний парк

2 листопада 2022 Читать на русском

Флорентіно Пересу забракло грошей для реалізації грандіозної ідеї.

У книзі "Мессі проти Роналду" Джонатан Клегг та Джошуа Робінсон розповіли про колишній план Флорентіо Переса щодо створення тематичного парку розваг під назвою Реал Мадрид Ленд. Про це пише Mundo Deportivo.

Відаль – Реалу: Ми надеремо вам дупу

Перш ніж розпочати реконструкцію стадіону Сантьяго Бернабеу, Перес обмірковував ідею створення тематичного парку, у центрі якого був би новенький футбольний стадіон. Президент Реала навіть зустрічався з колишніми керівниками Disney, щоби обговорити свою ідею. Він був переконаний, що це найкращий спосіб для Реала перемагати у бюджетних війнах таких конкурентів ПСЖ та Манчестер Сіті.

"У світі футболу ми такі ж важливі, як і Disney. Реал має робити подібні речі, тому що ми – клуб номер один, і єдиний спосіб залишатися ним – завжди бути новаторами", – сказав Перес на зустрічі з представниками Disney.

У проекті парку були американські гірки, маршрут яких повторює траєкторію найвідоміших голів в історії мадридського клубу, одним із яких був гол Зінедіна Зідана у ворота Байєра у фіналі Ліги чемпіонів 2002 року. Атракціони мали носити імена легенд клубу.

У результаті виявилося, що на будівництво такого тематичного парку знадобилося б 1,4 мільярда євро, тоді як Перес не мав і 75% від цієї суми.

Реал не зумів обіграти передостанню команду Ла Ліги, але випередив Барселону на вершині таблиці