УКР РУС

Найкращий гравець матчу Шахтар – Реал: Якби нам сказали, що заробимо одне очко, ми були б щасливими

12 жовтня 2022 Читать на русском

Артем Бондаренко підсумував нічию з Реалом (1:1) у 4 турі Ліги чемпіонів. Півзахисник Шахтаря був визнаний УЄФА найкращим гравцем матчу.

"Це дуже приємно. Моє завдання – допомагати команді. А команда прагне допомагати нашій країні та прославляти її, надто в такий час, показувати, що Україна – це сильна країна.

Шахтар – Реал: УЄФА обрав найкращого гравця матчу Ліги чемпіонів

Якби перед матчем нам сказали, що заробимо одне очко, ми були б щасливими. Однак, зважаючи на те, як складалася гра, дуже прикро пропускати на останніх хвилинах. Ми були близькими до трьох очок. Після першої гри ми зробили висновки та підійшли з гарним настроєм. До того ж у нас у країні дуже непроста ситуація останніми днями, тож мотивація зашкалювала.

Ми дуже вдячні всім полякам та українцям, які прийшли на матч. Нам було дуже приємно – це особливі відчуття. Ми щасливі. Дуже вдячні вболівальникам. Шахтар ставить максимальні цілі – вихід з групи Ліги чемпіонів. Докладатимемо зусиль, змагатимемось – і побачимо, як складеться ситуація", – сказав Бондаренко в інтерв'ю пресслужбі.

"Гірники" після 4 турів мають в активі 5 залікових балів та зберігають непогані шанси на вихід у плей-офф ЛЧ. Попереду зустрічі зі Селтіком та РБ Лейпциг.

Шахтар драматично втратив перемогу над Реалом в ЛЧ – кривавий гол на останніх секундах, Зубков знову карає Луніна