УКР РУС

Навіть не для Мессі – Манчестер Сіті готує зухвалий супертрансфер за 100 мільйонів

31 грудня 2020 Читать на русском

Манчестер Сіті спробує підірвати літній трансферний ринок задля покупки зіркового нападника.

У "містян" останні кілька сезонів спостерігаються проблеми з центрфорвардом. Серхіо Агуеро втратив стабільність і все більше часу проводить у лазареті, а Габріел Жезус просто не відповідає рівню очікувань.

Боси Манчестер Сіті не пошкодують грошей, що вирішити це питання. За інформацією журналіста Sport BILD Крістіана Фалька, Сіті готує 100 млн євро на трансфер нападника Тоттенхема та збірної Англії Харрі Кейна. Планується, що трансфер відбудеться влітку.

Капелло порадив Ювентусу топ-форварда на заміну Дибалі

До слова, Манчестер Сіті також фігурує серед претендентів на Ліонеля Мессі, який все ще може покинути Барселону. Аргентинець нібито знову хоче працювати під керівництвом Пепа Гвардіоли, який не так давно продовжив контракт із англійським клубом.

Додамо, що у нинішньому розіграші АПЛ Харрі Кейн демонструє дивовижну результативність. 27-річний англієць зіграв 15 матчів за лондонців, забивши при цьому 9 голів та ще 10 разів асистувавши партнерам.

Втрата Бога, крадіжка "Золотого м'яча", кінець прокляття і бунт на шхуні Барса – яким був 2020 рік для світового футболу