УКР РУС

"Навіть не дають шансу": легендарна легкоатлетка обурена невикликом сина з Борусії Д у збірну України

10 листопада 2023 Читать на русском

Юлія Кревсун, мама хавбека молодіжної команди дортмундської Борусії Данила Кревсуна, розчарована ігнором футболіста тренерським штабом Олега Кузнєцова.

"На жаль, без нас. Футбол – це не об'єктивний вид спорту. Ти не можеш приїхати на змагання, виграти чи виконати норматив, тим паче, якщо це стосується збірної.

Українець забив за Борусію Д у другому турі поспіль – "джмелі" досі не втрачали очок

Ти нібито робиш все від тебе залежне, граєш у стартовому складі, у 10-ти турах забиваєш 6 голів та віддаєш 1 асист, але тобі навіть не дають шансу проявити себе за юнацьку збірну.

Борусія Д U-19 – це не лише бренд першої команди, це за останні три сезони дворазові чемпіони Німеччини та один раз срібні. Два сезони поспіль виходили в 1/4 Юнацької ліги УЄФА, у її складі грають збірники Німеччини, Італії, Польщі, Нідерландів, Іспанії, Швеції, Ісландії... Працюємо далі, дякуємо ЗСУ, донатимо", – написала Кревсун на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, збірна України U-19 вирушає на Мальту, де з 15 до 21 листопада зіграє матчі кваліфікації відбору на Євро-2024. Її суперниками будуть Мальта, Косово та Туреччина.

Суркіс, Гусєв, Саленко та інші: Кузнєцов визначився зі складом збірної України U-19 на матчі відбору до Євро-2024