УКР РУС

"Навіщо віддавати футболістів, якщо ти боїшся їх?": Йовічевіч – про заборону Динамо випускати орендованих гравців

11 квітня 2021 Читать на русском

Головний тренер СК Дніпро-1 Ігор Йовічевіч не може зрозуміти, чому Динамо заборонило його команді випустити на поле орендованих гравців у київського клубу.

"Бачите, дуже цікава ситуація. Навіщо віддавати футболістів, на яких не розраховуєш, якщо боїшся їх? Для мене це завжди був нонсенс. Булеца та Дубінчак – дуже важливі гравці для нас, ключові. Тож на це запитання я не маю відповіді. У таких матчах ти можеш побачити їх на тлі основи Динамо, оцінити їхній прогрес, наскільки вони близькі до твоїх гравців.

Динамо – СК Дніпро-1 – 2:0 – відео голів і огляд матчу з шикарним м'ячем Миколенка і вилученням

Маю сказати, що ці дві втрати для нас такі ж важливі, як і Піхальонок, і Назаренко, і Адамюк. Це принципові втрати для нашої команди. Я не кажу, що з ними ми б обіграли Динамо, але для нашої гри це достатньо великий мінус у побудові команди", – поділився Йовічевіч на післяматчевій прес-конференції.

Зазначимо, що Динамо не дозволило СК Дніпро-1 випустити на поєдинок проти киян Сергія Булецу та Владислава Дубінчака, права на яких належать київському клубу. Цікаво, що у цьому ж турі Зоря дозволила Інгульцю зіграти з двома гравцями, орендованими з луганського клубу.

Нагадаємо, Динамо впевнено обіграло СК Дніпро-1 (2:0) та втримало відрив у 7 очок від другого Шахтаря. СК Дніпро-1 перервав свою серію без поразок у 2021 році, залишившись восьмим з 25 пунктами.

Динамо переграло Дніпро-1: Луческу втратив лідера на матч з Шахтарем, ефектні голи та вилучення гравця збірної України