УКР РУС

Натхненна промова Мессі після отримання премії The Best: "Я втілив в життя мрію"

28 лютого 2023 Читать на русском

Нападник збірної Аргентини та ПСЖ Лео Мессі отримав звання найкращого гравця за версією ФІФА.

В Парижі 27 лютого відбулася церемонія нагородження найкращих гравців за версією ФІФА The Best. Ліонель Мессі отримав найвищу нагороду вдруге. Вперше він став лауреатом премії у 2019 році.

Найкращі гравець і тренер року: як голосували Петраков і Ярмоленко

"Для мене велика честь бути присутнім на цьому гала-концерті та здобути перемогу. Ви не можете нервуватися більше, ніж я зараз. Я згадую про Бензема та Мбаппе, які провели чудовий рік. Я хочу подякувати своїм товаришам по команді. Ми сьогодні тут, Скалоні та Еміліано тут, і ми їх представляємо. Це частина їх і це є визнанням для всієї групи за те, що ми зробили в Катарі.

Цей рік був для мене божевільним, я втілив в життя свою мрію (перемога на чемпіонаті світу) після важкої боротьби. Це мрія будь-якого гравця, і дуже небагато можуть її досягти, і я міг би не досягти її. Я хочу подякувати своїй родині, усім людям Аргентини за те, що вони прожили це. Це дуже особливий місяць, який ми зробили, і він залишиться в нашій пам’яті на все життя. Також дякую моїй сім’ї. Я шлю поцілунок своїм дітям, які дивляться, і давайте, лягайте спати", цитує Мессі Mundo Deportivo.

Нагадаємо, що нападник у складі збірної Аргентини виграв чемпіонат світу в Катарі. Наразі він виступає за ПСЖ. В цьому сезоні в активі Мессі 12 голів та 12 результативних передач.

Мессі та Мбаппе розірвали Марсель – дещиця креативу Маліновського, ПСЖ відібрав останні надії на чемпіонство