УКР РУС

"Наступного разу просто покинемо поле", – захисник збірної Англії Мінгс про прояви расизму у матчі проти Болгарії

15 жовтня 2019 Читать на русском

Захисник збірної Англії та Астон Вілли Тайрон Мінгс прокоментував поведінку фанатів під час матчу 8-го туру відбору Євро-2020 Болгарія – Англія (0:6).

"Безумовно, те, що сталося, вплинуло на нас. У перерві ми обговорювали цю ситуацію з командою. Однак прийняли колективне рішення продовжити гру. Було важливо, що ми діяли відповідно до протоколу УЄФА. Якщо таке станеться знову, то, напевно, ми все-таки покинемо поле", – цитує Мінгса Goal.com.

Рашфорд відзначився шедевральним голом за збірну Англії після сольного проходу

Нагадаємо, болгарські вболівальники ображали темношкірих футболістів гостей, арбітр двічі зупиняв зустріч і був готовий вивести команди з поля, однак після консультації з головним тренером англійців Гаретом Саутгейтом продовжив гру. До слова, матч завершився з рахунком 6:0 на користь гостей.

ЗбІрна Англії посідає першу сходинку у групі А набравши 15 очок. За ними йде Чехія з 12 пунктами та збірна Косово – 11 очок. Представникам Туманного Альбіону у цьому відборі залишилось зіграти ще два поєдинки – проти Чорногорії та Косово (14 та 17 листопада відповідно).

Євро-2020, кваліфікація: Англія за крок від виходу з групи, Франція та Туреччина розійшлися миром