УКР РУС

Наставник збірної України U-19 Попов: Зі складом на кваліфікацію до Євро-2019 визначився на 80 відсотків

15 вересня 2018 Читать на русском

Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Попов прокоментував перемогу "синьо-жовтих" на міжнародному турнірі, який проходив у Латвії.

"Матчі нам давалися. Я говорив хлопцям, що вони влаштували атракціон небаченої щедрості. У кожному з поєдинків команда створювала багато гольових моментів, а от із реалізацією складалося не так добре.

Україна U-19 тріумфувала на Кубку Федерації футболу Латвії

Я вже 80 відсотків визначився зі складом відбір до Євро-2019. Збір команди перед Євро розпочнеться або 3-го, або 4-го жовтня. Якщо вийде, то хочемо зіграти 6-го або 7 жовтня, а 8-го ми відлітаємо до Албанії", – цитує Попова прес-служба ФФУ.

Нагадаємо, що в жовтні поточного року (10 – 16-го числа) юнацька збірна України U-19 гратиме у кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія.

До еліт-раунду вийдуть дві кращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

Політило: В збірну України потраплю, якщо до зими заб'ю за Олімпік 15 голів і віддам 20 асистів