УКР РУС

Наставник Мудрика очікує на співпрацю з відкриттям ЧС-2022 – п'ятеро гравців Челсі завершують відновлення від травм

3 лютого 2023 Читать на русском

Головний тренер Челсі Грем Поттер висловився про активність клубу наприкінці трансферного вікна та про ситуацію в лазареті команди.

"Я – головний тренер, тому не надто втручаюся у справи трансферного дедлайну. Я був зосереджений на тренуванні й підготовці команди до Фулхема. Я нічого не контролював у той момент. Дізнався про перехід Енцо лише тоді, коли це вже було завершено.

Руй Кошта знищив чемпіона світу за втечу в Челсі в останню мить: "Не хотів, щоб він надягав нашу футболку"

Моя іспанська не надто хороша, як і англійська Енцо Фернандеса, але ми собі дамо раду. Він – дивовижний хлопець, з нетерпінням чекаю на співпрацю з ним. Зієш? Він повернувся та тренувався зранку. Хакім – професіонал, він розуміє ситуацію.

Я не турбуюся через великий склад. Це неймовірно, але водночас є великим випробуванням для мене та персоналу. У нас багато гравців, тому нам потрібно створити умови для здорової конкуренції. Зіграти можуть лише 11 – воно є так, як є. Якщо ви витрачаєте гроші, то з’являється додатковий шум. Ресурси – це одна справа, але потрібно ухвалювати правильні рішення.

Чілвел, Ріс Джеймс, Стерлінг та Лофтус-Чік вже у складі, але вони не готові грати усі 90 хвилин. Фофана повернеться наступного тижня", – наводить слова Поттера Football.London.

Трансферний дедлайн, зима 2023: Забарний і 2 українці закордоном, рекордна бомба від Челсі та курйоз