УКР РУС

Наставник Мессі і Ко назвав фатальний епізод, який спричинив виліт з Кубка чемпіонів: "Думаю, це те, що нас убило"

11 квітня 14:12 Читать на русском
Автор: Микита Ковальчук

Головний тренер Інтера Маямі Херардо Мартіно поділився думками щодо припинення боротьби за Кубок чемпіонів КОНКАКАФ після поразки Монтеррею.

"Сьогоднішня поразка позбавила нас надії на подальшу боротьбу в цьому змаганні. Ми добре протистояли Монтеррею в першому матчі і в цій грі старалися доти, доки Бертраме не забив гол. Саме в той момент серія для нас закінчилася.

Мессі та Ко вилетіли з Кубка чемпіонів – легенду Барселони вилучили, Кривцов пропустив матч-відповідь

Ми знали, що якщо Монтеррей заб'є, нам не доведеться змінювати манеру гри, тому що нам усе одно знадобляться два голи. Що повністю вивело нас із гри, так це другий гол за 15 хвилин після другого тайму, я думаю, це те, що нас убило.

Я вважаю, що ми добре грали в першому таймі. Нам не вистачало трохи загрози позаду, але ми довго контролювали м’яч. Ми знали, що вони збираються грати в проміжки, особливо маючи двох нападників, подібних до тих, які вони мали на центральних позиціях, але це також правда, що нам не вистачало загрози ззаду. Перемога Монтеррея у двох матчах була врешті справедливим результатом" – наводить слова Мартіно AS.

Нагадаємо, Монтеррей переграв Інтер Маямі і в другому поєдинку 1/4 фіналу Кубка чемпіонів КОНКАКАФ. Загальний рахунок протистояння – 5:2.

Барселона перемогла ПСЖ в епічній битві з п'ятьма голами – феєричний провал Доннарумми допоміг каталонцям