УКР РУС

Наставник Гента після матчу з Динамо поскаржився на епідемію травм – Яремчук серед важливих втрат

25 вересня 2020 Читать на русском

Головний тренер Гента Вім Де Декер розповів про підготовку до матчу 7-го туру чемпіонату Бельгії проти Лувена.

"Після матчу з Динамо важливо продовжувати добре виступати в чемпіонаті. Поразка від киян позначилася на команді на якийсь час, це логічно. Але зараз наближається новий матч. Від нас залежить, як впоратися з цим і набрати очки.

Хавбек Гента назвав простий рецепт успіху бельгійців у матчі-відповіді проти Динамо

Кумс і Чакветадзе продовжують своє відновлення. Кумс як і раніше відчуває серйозний дискомфорт. М'язова травма – це серйозно, ми не повинні поспішати. Ми дуже чекаємо Чакветадзе, він прагне грати. Але тілу потрібне відновлення. Ми раді, що у нього не така важка травма. Все могло бути гірше. Роман Яремчук травмувався в матчі з Динамо, є проблеми у Депуатра, Оджіджа-Офое готовий не на 100%. Ми повинні радіти, що у нас є по два гравці на кожну позицію, тому ми можемо випустити на поле сильну команду.

Я завжди концентрую увагу на наступному матчі, тому зустріч проти Лувена в чемпіонаті зараз для мене важливіша, ніж майбутня гра проти Динамо. Але з неділі матч проти киян стане найважливішим. Ми намагаємося рухатися від матчу до матчу", – цитує Де Декера офіційний сайт Гента.

"Динамо – зовсім не велика команда": бельгійські ЗМІ скиглять через поразку в Лізі чемпіонів і звинувачують українця