УКР РУС

"Наш наступний суперник не буде задоволений жеребкуванням": Моурінью розповів, скільки голів Рома мала забити Ковалю

14 грудня 2023 Читать на русском

Головний тренер Роми Жозе Моурінью прокоментував перемогу своєї команди в матчі над Шерифом (3:0).

Рома фінішувала на другому місці у своїй групі, і Моурінью зазначив, що команда сама в цьому винна, оскільки провалила виїзний матч зі Славією. "Спочатку ми планували забити Шерифу п'ять м'ячів. Але в перерві усвідомили, що в цьому немає сенсу – Славія вела в матчі з Серветтом 4:0. Ми другі, і зіграємо в плей-офф ЛЄ. Проте ті, хто вилетить із Ліги чемпіонів, теж будуть незадоволені жеребкуванням, їм доведеться протистояти Ромі.

Ліга чемпіонів: визначилися всі учасники плей-офф

Подивіться на команди, які можуть нам попастися. Бенфіка дійшла до чвертьфіналу ЛЧ минулого сезону, у клубі не приховують, що виліт у ЛЄ для них – розчарування. Ця команда створена для того, щоб виходити в плей-офф ЛЧ. У решти команд – Галатасарая, Ланса, Фейєнорда – є умови для продовження участі в ЛЧ, для них виліт у ЛЄ – питання мотивації та відповідальності.

Проте немає ані ПСЖ, ані Манчестер Юнайтед. Їх немає, але є інші чудові команди. Сподіваюся, повторення минулого сезону не трапиться, коли ми обіграли Зальцбург, Реал Сосьєдад, Байєр і команду, здається, з Фарерських островів (з усією повагою до команд з Фарерських островів)", – зазначив Моурінью, маючи на увазі Фейєнорд.

ЛЄ: Коваль пропустив від Лукаку і зазнав розгрому, Ліверпуль програв у Бельгії, гравець збірної України вилетів