УКР РУС

Наполі та Ювентус ще раз перенесли матч – Рома, яка через виїзд в Україну може залишитися без ЛЧ, протестує

13 березня 2021 Читать на русском

В Італії виникла скандальна ситуація з перенесеннями поєдинків. Жертвою може стати римська Рома.

Ювентус і Наполі мали зіграти матч 3 туру Серії А ще в жовтні, однак тоді Наполі не прилетів у Турин через коронавірусні обмеження. Спершу неаполітанці отримали технічну поразку, однак потім виграли апеляцію. Гру призначили на 17 березня. Втім, вчора Серія А на прохання клубів перенесла поєдинок на 7 квітня.

Найбільше від цього рішення виграв Наполі, який мав би протягом тижня провести три виїзні матчі з Міланом (14 березня), Ювентусом (17 березня) та Ромою (21 березня). Тепер команда Ріно Гаттузо матиме тиждень на повноцінну підготовку до зустрічі з Ромою.

А от підопічні Паулу Фонсеки залишаються в шаленому графіку. Лише 19 березня Рома прилетить з України після матчу Ліги Європи проти Шахтаря, а вже 21-го мусить грати з Наполі. Римляни направили в Серію А офіційний лист з вимогою прояснити мотивацію перенесення матчу Ювентус – Наполі. "Вовки" не бачать жодної спортивної причини та вважають, що Наполі несправедливо отримав перевагу.

Поєдинок між Наполі та Ромою дуже важливий з огляду на боротьбу за Лігу чемпіонів. Рома наразі йде п'ятою (50 очок і 2 бали відставання від топ-4), а Наполі – шостим (47 пунктів + матч в запасі).

Рим у масці, або З ким палко дискутував Каштру після фіаско – як Шахтар злітав в Італію і забрав в Україну сім'ю Фонсеки