УКР РУС

Наполі розтрощив Удінезе й вийшов на першу позицію в Серії А

20 вересня 2021 Читать на русском

В рамках заключного матчу 4-го туру італійського чемпіонату Удінезе зазнав нищівної поразки від Наполі у рідних стінах (0:4). Звіт читайте на "Футбол 24".

Наполі підходив до виїзного поєдинку проти Удінезе з трьома перемогами на старті чемпіонату, причому підопічні Лучано Спалетті в попередньому турі переграли Ювентус. Щоправда, фріульці теж відібрали очки в туринців (і теж забили їм двічі), тож суперник у "Партенопеї" був серйозним. Нагорода за звитягу була відповідною – неаполітанці могли очолити турнірну таблицю Серії А.

Анчелотті спрогнозував, хто стане чемпіоном Серії А сезону 2021/22

Від матчу очікували цікавої битви двох сильних команд, однак рівного протистояння не сталося. Наполі володів ініціативою від стартового до фінального свистка, доволі легко й ефектно конвертувавши перевагу в забиті голи. На 24-й хвилині рахунок було відкрито внаслідок закидання Руя по лівому флангу на хід Інсіньє – Лоренцо перекинув голкіпера, а Осміхен з метру проштовхнув м'яч у порожні ворота.

На 31-й хвилині відзначитись міг Руїс, який з-за меж карного майданчика вистрілив у стійку. На 35-й же іспанець допоміг забити другий гол: Наполі заробив стандарт, Інсіньє розіграв його через поперечний пас на Фабіана, той одразу ж запустив діагональ на лівий край штрафного, звідки Кулібалі у дотик виконав скидку вздовж лінії воротарського – Ррахмані замкнув. 0:2! Саме з цим рахунком команди відправились відпочивати.

В другому таймі неаполітанці домінували тотально, забивши третій м'яч вже за шість хвилин по перерві – це Кулібалі додав до асисту гол, отримавши скидку від Руїса й потужно вистріливши метрів з 15-ти. Після цього гості змарнували ще вагон небезпечних моментів, добивши Удінезе аж на 85-й хвилині ударом Лосано з лівого кута штрафного у дальню дев'ятку.

0:4 – Наполі святкує розгром і виходить на перше місце в Серії А, відірвавшись від Мілана та Інтера на два залікових бали.

Ювентус вже у зоні вильоту, невдачі Гвардіоли і Моурінью, Баварія лякає Динамо, а Мессі каламутить воду – огляд вікенду