УКР РУС

Мілан поступився Торіно, Лаціо переміг Сампдорію, К'єво розписав нічию з Пармою: 34-й тур Серії А, матчі неділі

28 квітня 2019 Читать на русском

В рамках 34-го туру італійської Серії А Мілан поступився Торіно, Лаціо переміг Сампдорію, Фрозіноне вдома програв Наполі, а матчі К'єво та СПАЛа завершились внічию.

Чемпіонат Італії 2018/2019, 34-й тур

Фрозіноне – Наполі – 0:2

Голи: Мертенс, 20, Юнес, 49

К'єво – Парма – 1:1

Голи: Меджоріні, 66 – Куцка, 38

СПАЛ – Дженоа – 1:1

Голи: Феліпе, 4 – Лападула, 56

Сампдорія – Лаціо – 1:2

Голи: Квальярелла, 57 – Кайседо, 3, 19

Торіно – Мілан – 2:0

Голи: Белотті, 58 (пен.), Беренгер, 69

Мілан буде змушений продати свого капітана через фінансовий фейр-плей

У неділю 34-й тур чемпіонату Італії продовжився п’ятьма матчами. У першому з них зустрічались Фрозіноне та Наполі. Вже на 20-й хвилині Дріс Мертенс, виконуючи штрафний, закрутив м’яч у ліву дев’ятку і відкрив рахунок у поєдинку. До кінця тайму Наполі контролював гру, володів перевагою, але забити більше не зміг. На початку другого тайму Амін Юнес з передачі Аркадіуша Міліка подвоїв рахунок. Цей гол став останнім у матчі.

К'єво у рідних стінах приймав Парму. Перший тайм залишився за гостями, які вийшли уперед на 38-й хвилині після штрафного з лівого флангу – Скоццарела навісив, а Куцка замкнув точно під поперечину. По перерві веронці змогли відігратися зусиллями Меджоріні, але на більшого їх не вистачило. Фінальний свисток зафіксував результативну нічию.

СПАЛ зустрівся з Дженоа, відкривши рахунок на 36-й хвилині завдяки Феліпе, який під час кутового перестрибнув усіх захисників та головою вколотив м'яч у сітку. По перерві генуезцям вдалося зрівняти після потужного пострілу Лападули з відскоку під саму поперечину – 1:1. Даний гол виявився останнім у зустрічі.

Сампдорія приймала Лаціо. Сусіди по турнірній таблиці йшли з відривом у чотири очки. Обидві команди зберігали шанси на єврокубки, тож боротьба за три очки обіцяла бути серйозною. Вже на самому початку матчу після помилки суперника Феліпе Кайседо з близької відстані відкрив рахунок у матчі. А на 19-й хвилині зробив у матчі дубль. На останній хвилині першого тайму Гастон Рамірес отримав другу жовту картку і залишив Сампдорію у меншості на весь другий тайм. На 54-й хвилині Ромуло міг забивати, однак м’яч після його удару влучив у стійку. І одразу ж забила Сампдорія: Фабіо Квальярелла добив м’яч, який відскочив йому прямо на хід.

В останньому матчі дня Мілан завітав у гості до Торіно. Шосте та сьоме місця чемпіонату продовжують запеклу боротьбу за єврокубки. «Россонері» після вильоту з Кубку Італії всі свої сили спрямували на чемпіонат, однак у туринців на цю гру були свої плани. Початок першого тайму пройшов у атаках Торіно. Все що міг протиставити їм Мілан – це груба гра. На 16 хвилині суддя відверто пошкодував Лукаса Пакету і показав йому жовту картку замість червоної. Під кінець тайму гра вирівнялась, але голів забито не було. У другому таймі суддя призначив одинадцятиметровий, який чітко виконав Андреа Белотті і вивів Торіно вперед. А на 69-й хвилині Алекс Беренгер подвоїв рахунок. На 83-й хвилині Мілан залишився у меншості — червону картку отримав Алессіо Романьйолі. Після цієї поразки Мілан з 56-ма пунктами залишається на шостому місці, Торіно набирає таку ж кількість очок і впритул наближається до суперника займаючи сьому сходинку.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ