УКР РУС

Наполі без проблем знищив Сампдорію та очолив турнірну таблицю Серії А, Рома мінімально здолала Удінезе

23 вересня 2021 Читать на русском

В рамках 5-го туру Серії А було проведено три матчі. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат Італії 2021/22, 5-й тур

Торіно – Лаціо – 1:1

Голи: П'яца, 76 – Іммобіле, 90+2 (пен)

Сампдорія – Наполі – 0:4

Голи: Осімхен, 10, 50, Руїс, 39, Зєлінскі, 59

Рома – Удінезе – 1:0

Гол: Абрахам, 36

Вилучення: Пеллегріні, 90 (Рома, друга жовта)

"Мессі ніколи не стикався з цим", – партнер Маліновського дотепно переоцінив свою популярність

Торіно у рідних стінах приймав Лаціо. У першому таймі обидві команди мали безліч моментів, щоб відкрити рахунок, але реалізувати їх не вдалось нікому. Суперники пішли на перерву із нульовим рахунком на табло.

У середині другої половини зустрічі "бики" вирвались уперед – відзначився П'яца, який щойно вийшов на заміну. До кінця поєдинку "орли" відчайдушно намагались зрівняти рахунок, але суперника щоразу рятував голкіпер. Вже у компенсований час рефері призначив одинадцятиметровий за фол у штрафному майданчику. Його без особливих проблем реалізував Іммобіле – 1:1. Бойова нічия.

Наполі на виїзді зустрічався із Сампдорією. Ще до перерви неаполітанці зуміли оформити собі комфортну перевагу у рахунку – у воротах генуезців розписались Осімхем на Руїс – обом асистував Інсіньє.

Після перерви гості продовжували тиснути на ворота суперника, й на 50-й Осімхен оформив дубль. Після цього захист господарів остаточно посипався, й на 59-й Зєлінскі зробив рахунок розгромним – 0:4. Трохи згодом, на 73-й, гравці Сампдорії зуміли відквитати один гол зусиллями Кандреви, однак після перегляду VAR на предмет офсайду його було скасовано. Зрештою, фінальний свисток зафіксував розгромну перемогу Наполі – 4:0.

Завершував ігровий день поєдинок Рома – Удінезе. Римляни з перших хвилин переважали у володінні м'ячем, та й взагалі, повністю контролювали гру. На 36-й вони зуміли відкрити рахунок – Калафйорі увірвався у штрафний майданчик і віддав розкішну передачу на Абрахама, який пробив у практично порожні ворота.

У другому таймі ситуація на полі не змінилась. До кінця матчу "вовки" мали ще кілька можливостей, щоб збільшити свою перевагу, але реалізувати їх не змогли. У підсумку – мінімальна перемога Роми.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ ІТАЛІЇ