УКР РУС

Наполі – Аякс – 4:2 – відео голів та огляд матчу

12 жовтня 2022 Читать на русском

З другої спроби Аякс зміг дати Наполі бій, але неаполітанці все одно здобули перемогу і вийшли до плей-офф ЛЧ. Дивіться відео голів та огляд матчу на "Футбол 24".

Наполі та Аякс знову порадували вболівальників результативністю, забивши на двох на один м'яч менше, ніж тиждень тому в Амстердамі. Цього разу розрив у рахунку був не настільки великий, більше того – амстердамці дали команді Лучано Спаллетті бій.

Історичний рекорд лідера і чергове шоу Кварацхелії у відеоогляді матчу Кремонезе – Наполі – 1:4

Завдяки голам Клаассена та Бергвайна інтрига зберігалася до останніх хвилин. Але статися сенсації цього вечора не судилося: голи Лосано, Распадорі, Кварацхелії та Осімхена принесли Наполі четверту поспіль перемогу на груповій стадії Ліги чемпіонів і тим самим достроково вивели команду до плей-офф турніру.

Аякс пропустив уже 12 голів за останні три матчі у всіх турнірах (10 від Наполі та 2 від Волендаму), чого з амстердамською командою не траплялося з листопада 1964 року...

Наполі вийшов у плей-офф ЛЧ після повторної перемоги над Аяксом, Брюгге стримав Атлетіко – Яремчук і Соболь в 1/8 фіналу