УКР РУС

"Мені та моїй родині надали притулок незнайомі люди": Судаков допомагає облаштовувати центр переселенців на Арена Львів

19 березня 2022 Читать на русском

Півзахисник Шахтаря Георгій Судаков займається волонтерством у Львові.

"Зараз усі допомагають. Уся країна згуртувалася. Не має значення, футболіст ти, спортсмен чи хтось інший – кожен може зробити свій внесок.

"Судаков ховається у бункері, а міг би грати за Барселону": екс-тренер Шахтаря оцінив потенціал колишнього підопічного

Коли почалася війна, багато людей стали мені писати, телефонувати, пропонувати допомогу. У Львові мені та моїй родині надали притулок незнайомі люди. Звісно ж, я й сам захотів допомогти іншим: продуктами, одягом для біженців і для наших воїнів.

Зараз такий момент, коли кожен має допомагати, як може. Коли дізнався, що Шахтар займається облаштуванням гуманітарного центру у Львові, то одразу ж відгукнувся й був готовий допомагати. Намагаюсь бути корисним тут, робити все, що в моїх силах. Я відчуваю велику відповідальність у цій волонтерській роботі. Головне, що це забезпечує користь людям", – цитує Судакова офіційний сайт Шахтаря.

Нагадаємо, 20-річний гравець і його дружина беруть участь у роботі Shelter Centre для тимчасових переселенців на Арені Львів. Координаційний центр наразі займається облаштуванням спальних зон для переселенців, оснащує приміщення різним електрообладнанням. Георгій допомагає з розвантаженням товарів першої потреби: дитячого харчування, продуктів, засобів особистої гігієни.

Росія напала на Україну: патова ситуація екс-наставника нашої збірної, зник гравець Маріуполя (LIVE)