УКР РУС

"Нам вже нічого втрачати": Чижевський оцінив шанси Агробізнеса у кубковому матчі проти Шахтаря

18 грудня 2020 Читать на русском

Головний тренер першолігового Агробізнеса Олександр Чижевський прокоментував результати жеребкування 1/4 фіналу Кубка України.

"Нам випала найсильніша команда, яка могла тільки бути. Найсильніша в Україні на даний момент. Як за грою, так і за комплектацією, інфраструктурою і так далі. У ній зібрані найкращі футболісти, які виступають в Україні. Команда показує агресивний, комбінаційний, технічний футбол. Десь до схожого футболу ми прагнемо у своєму розвитку.

Кубок України: результати жеребкування 1/4 фіналу – Динамо та Шахтар дізналися перших суперників

Цікаво буде нашій команді перевірити себе на тлі лідера українського чемпіонату. Зрозуміти свої можливості. Що ми можемо. Чи готові ми боротися з командами Прем'єр-ліги, в яку прагнемо пробитися наступного сезону.

Під час зимової паузи підготовка до сезону буде під чемпіонат Першої ліги, в якій у нас стоять важливі завдання. До матчу з Шахтарем готуватися будемо безпосередньо перед поєдинком. У лютому вже буде більше свіжої інформації, в тому числі після матчів Ліги Європи, в яких зіграє донецька команда. На основі цього будемо будувати нашу гру проти українського чемпіона. Нам вже нічого втрачати на цьому етапі. Є бажання показати хорошу гру і перевірити можливості своїх гравців. Радує те, що у наших гравців буде шанс проявити себе у відповідальному поєдинку, до якого буде прикуто багато уваги", – цитує Чижевського офіційний сайт Агробізнеса.

Нагадаємо, команда з Волочиська пішла на зимову паузу лідером Першої ліги. Шахтар закінчив першу половину сезону на другій сходинці УПЛ.

"Між Динамо і Шахтарем нарешті конкуренція": брак найкращого, претенденти на виліт, шок і сенсація з УПЛ