УКР РУС

"На це треба сподіватися": екс-хавбек Динамо – про шанси киян на перемогу над Баварією

23 листопада 2021 Читать на русском

Колишній півзахисник "біло-синіх" Артем Яшкін поділився очікуваннями від поєдинку 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти Баварії.

"Чи може Динамо з цією Баварією позмагатись та забити гол? На це треба сподіватись. А чи зможе, гра покаже. Чи вплине на гру Баварії те, що мюнхенська команда прилетіла до Києва без семи футболістів? Звісно, ​​вплине, але малюнок гри Баварії не зміниться. Бажання у них буде ще більше. Можливо, десь виконавської майстерності буде менше. А загалом Баварія сильна й так.

Динамо – Баварія: Сабо не вірить, що кияни зможуть забити бодай гол у матчі Ліги чемпіонів

Що думаю з приводу того, що Гармаш може знову вийти у стартовому складі як форвард? Не хочеться нікого образити. Луческу має нападників. Він обирає найкращого з них. Об'єктивно, якщо за статистикою, Гармаш зараз забивний в УПЛ. Але матч із Баварією – це вже інший рівень.

Чи пам'ятаю переможний поєдинок проти Баварії (2:0) у Лізі чемпіонів 1999/2000? Нечітко пам'ятаю той матч. Але скажу так, що тоді Баварія теж була машиною. Вона завжди була машиною. Я не думаю, що ця Баварія набагато сильніша за ту, яка була. Я думаю, що за вдалого збігу обставин кияни можуть за щось зачепитися", – поділився Яшкін у коментарі meta-ratings.

Нагадаємо, поєдинок з Баварією відбудеться у вівторок, 23 листопада, на НСК Олімпійський. Початок зустрічі о 19:45.

Динамо – Баварія: прес-конференція Мірчі Луческу – про проблеми Мюнхена, мотивацію та орендованих