УКР РУС

"На тренувальних полях Маріуполя панує "русский мир" у всій своїй безглуздій красі", – Санін

27 серпня 2022 Читать на русском

Віце-президент Маріуполя Андрій Санін повідомив, як змінились клубні тренувальні поля після приходу російських окупантів.

"Друзі, вас колись відвідували думки про те, який вигляд мали б футбольні поля, якби ними щодня та щоночі не займалися "бджілки" з агрономічної служби? Я завжди гнав такі думки геть, бо чудово усвідомлював те, що відсутність кваліфікованого і регулярного догляду означає фактичну смерть футбольного газону.

"Викрутили навіть батареї та електричні розетки": Санін показав знищений офіс Маріуполя після "визволення" окупантами

На жаль, окупація Маріуполя російськими орками змусила на власні очі переконатися у моїх побоюваннях. Це тренувальні поля ФК Маріуполь, до війни – один із найкращих тренувальних майданчиків професіонального футболу України.

Інтелектуальна система автоматичного поливу, енергоефективна система освітлення, комфортна трибуна на 200 глядачів, багатофункціональна телевізійна вежа – все це та багато іншого ми реалізували у передвоєнні роки. Зараз на тренувальних полях ФК Маріуполь панує "русский мир" у всій своїй безглуздій красі", – написав Санін у своєму Facebook, прикріпивши відповідні світлини.

"Будуть матчі, які триватимуть 2-3 дні": розібраний Шахтар, поведінка Вернидуба, або Чим запам'ятався перший тур УПЛ