УКР РУС

Мудрик та ще один гравець Челсі у списку недоторканних – вінгера рятує дика переплата Шахтарю

24 квітня 10:59 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Михайло Мудрик може почуватися безпечно щодо свого майбутнього в Челсі.

Українець та Ноні Мадуеке перебувають у списку недоторканних гравців лондонського клубу, повідомляє The Chelsea Chronicle з посиланням на журналіста Бена Джейкобса.

Легенда Челсі закрив роти вболівальникам Арсенала: "Мудрик все одно може виявитися кращою покупкою за Троссара"

Челсі очікує значно більшого від дуету вінгерів, але не має наміру продавати їх найближчого літа. Мудрик та Мадуеке молоді, мають довжелезні контракти і ще можуть виправдати аванси, які їм роздавали під час трансферів. Крім того, Челсі чудово розуміє, що навіть близько не відіб'є тих грошей, які витратив на гравців. Наприклад, за Мудрика заплатили Шахтарю 70 млн євро, ще 30 млн передбачені бонусами. Зараз Transfermarkt оцінює українця удвічі дешевше – 35 млн євро.

У нинішньому сезоні Мудрик моментами демонструє спалахи яскравої гри. Вінгер провів на полі близько 1700 хвилин, відзначився 6 голами та 2 асистами.

Арсенал забив Челсі 5 голів і відірвався від Ліверпуля на вершині АПЛ – Мудрик провалився, Зінченко зіграв 25 хвилин

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ