УКР РУС

Мудрик ризикує пролетіти повз плей-офф ЛЧ – шалена зима створила відразу дві кадрові дилеми для Челсі

23 січня 2023 Читать на русском

Челсі через насичене трансферне вікно змушений суттєво переробляти заявку на єврокубки.

Далеко не всі січневі новачки зможуть виступати за "синіх" у плей-офф Ліги чемпіонів, нагадує AS. Правила УЄФА дозволяють реєструвати лише 3 нових гравців, а Челсі вже встиг оформити 6 зимових трансферів – Мудрик, Феліш, Мадуеке, Бадіашиль, Фофана і Андрей Сантос.

Лондонцям доведеться обирати трійку, яка матиме право зіграти у плей-офф Ліги чемпіонів. Мудрику не слід надто хвилюватися, оскільки наразі він виглядає фаворитом разом з Фелішем і Бадіашилем.

Челсі готується витратити грандіозну суму – Поттер хоче чемпіона світу, зірку Де Дзербі та нового оборонця

Також Челсі ще потрібно позбутися 2 гравців із заявки А, адже "забито" 24 місця з 25 дозволених. Серед них повинні зберегтися мінімум 8 місцевих вихованців – 4 клубні+4 всередині асоціації (поки "сині" відповідають цьому критерію, маючи 4+5). Врятувати новий клуб Мудрика можуть оренди – використано лише 5 з 8 дозволених позик на вихід. Зимове трансферне вікно АПЛ буде відкрите до 31 січня, а надіслати нову єврокубкову заявку потрібно до 00:00 2 лютого.

Нагадаємо, Челсі на стадії 1/8 фіналу зустрінеться з дортмундською Борусією. Матчі заплановані на 15 лютого і 7 березня.

Мудрик блискуче дебютував за Челсі у матчі проти Ліверпуля на виїзді – українець перевернув гру і творив моменти