УКР РУС

Челсі оформив рекордний трансфер в історії АПЛ – Мудрик отримав чергового топ-партнераbomb

14 серпня 2023 Читать на русском

Півзахисник Брайтона Мойзес Кайседо продовжить свою кар'єру в Челсі. Роберто Де Дзербі втратив одного з ключових гравців.

Довготривалі перемовини між "чайками" та "синіми" врешті-решт закінчилися переходом 21-річного еквадорця. Навіть втручання Ліверпуля, який намагався перебити пропозицію лондонців, не зашкодило Челсі дотиснути Брайтон і вмовити його відпустити одного з лідерів.

Мудрик отримував смертельні погрози від фанатів Арсенала: "Що я їм зробив?"

Мойзес Кайседо, як повідомляє офіційний сайт Челсі, підписав угоду з лондонцями на вісім сезонів – до 2031 року. За свого гравця "чайки" отримають 115 мільйонів фунтів. Перехід еквадорця став найдорожчим трансфером в АПЛ та британського футболу загалом. Минулий рекорд також належить Челсі, який заплатив за Енцо Фернандеса Бенфіці 106,8 мільйона.

Нагадаємо, Кайседо перейшов в команду, яку тренує Роберто Де Дзербі, в 2021 році. Молодому півзахиснику знадобився лише сезон, щоб вразити топ-клуби своєю грою. За Брайтон він відіграв за Брайтон в 43 матчах у всіх турнірах. В його активі один гол та одна результативна передача.

Ідеальний союз Реала, МЮ доріс до нового голкіпера, чудова робота босів Зінченка – огляд найкращих трансферів літа-2023