УКР РУС

Мудрик може покинути Челсі – клуб розчарований, інсайдери прогнозують гучний відхідlight

17 лютого 13:45 Читать на русском
Автор: Юрій Яковлев

Кар'єра Михайла Мудрика на Стемфорд Брідж може виявитися напрочуд короткою. Не виключено, що Челсі спробує продати українця.

У літнє трансферне вікно-2024 Челсі може продати Михайла Мудрика, який останнім часом втратив довіру Маурісіо Почеттіно, перемістившись до резерву. Керівництво лондонського клубу розчароване українцем, адже той зовсім не виправдовує очікувань і тих 70 мільйонів євро, які за нього заплатили Шахтарю.

Відео Мудрика підпалило фанатів Челсі – чому Баварії відмовили у трансфері українця, шик Ярмолюка і клас Миколенка

Ледь не найбільша проблема Мудрика, на яку звернули увагу в Челсі – його нестабільність і непослідовність. Це дедалі більше розчаровує босів Челсі. Щодо його майбутнього в лондонському клубі є серйозні питання, повідомляє Givemesport.

За даними джерела, низка інсайдерів стверджують, що саме 23-річний вінгер збірної України ризикує стати одним із найгучніших відходів зі Стемфорд Брідж у майбутнє трансферне вікно.

Нагадаємо, у сезоні 2023/24 Мудрик зіграв за Челсі 25 матчів, забив 4 голи і віддав 2 асисти. Його контракт з клубом розрахований до літа 2031 року. У зимове вікно українцем цікавилися Баварія, але Челсі не відпустив вінгера в оренду.

Як Мудрик дійшов до такого і чи є світло в кінці тунелю