УКР РУС

Мудрик і Шевченко відзначилися благородним вчинком: фото дня

22 березня 2021 Читать на русском

Футболісти Шахтаря Олексій Шевченко та Михайло Мудрик відвідали тренування дітей з особливостями розвитку в рамках проекту "Давай, грай!".

Захід відбувся у Харкові в рамках кампанії #Morethanfootball Action Weeks 2021, яка проходить з 22 березня по 18 квітня, повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

"Шахтарю достатньо підсилити одну позицію і все налагодиться": Метревелі вказав на головну проблему "гірників"

Михайло Мудрик та Олексій Шевченко взяли безпосередню участь у тренуванні, пограли в футбол, зробили спільні фото, поспілкувалися з дітьми та вручили їм подарунки.

"Емоції тільки позитивні! Посмішки на обличчях дітей – це дорогого коштує. Я дуже радий, якщо футбол привносить у їхнє життя позитив і радість. Це якраз найголовніше: щоб діти знаходили справу, яка їх радує", – зазначив Мудрик.

"Вважаю, що такі заходи потрібно проводити частіше. Діти щасливі, посміхаються. Це дуже впливає на емоційний стан. Спасибі футбольному клубу Шахтар за те, що він звертає увагу на таких дітей", – підтримав партнера Шевченко.

До слова, Shakhtar Social регулярно проводить безкоштовні тренування для дітей з особливостями розвитку за адаптованою методикою, розробленою спеціально для Disability Football в шести містах України (Київ, Харків, Львів, Полтава, Івано-Франківськ, Маріуполь).

Шахтар сенсаційно поступився Львову, пропустивши три голи – донеччани відпускають Динамо