УКР РУС

Мудрик емоційно відповів диванним хейтерам Шахтаря: "Багато хто пророкував, що нас переїдуть катком"

7 вересня 2022 Читать на русском

Вінгер Шахтаря Михайло Мудрик з насолодою прокоментував перемогу над РБ Лейпциг (4:1) у першому турі ЛЧ.

"Ми вірили у це, до цього прагнули. Це фантастичний результат. Ми грали майже лише вихованцями – це дуже пам'ятна перемога. Це перемога для українців, для ЗСУ. Велике благословіння – розділити цю перемогу з нашим народом.

Якщо чесно, третій гол давався вже важко. Був забіг, потім з'явилися судоми на ікрах. Але в голові з'явилися думки: "Можливо, якщо саме зараз потерпіти, то Боженька дасть шанс, дасть якийсь подарунок". Як бачимо, так і сталося. Мій перший гол в Лізі чемпіонів... Я згадую, як дуже багато разів відпрацьовував різні елементи, забиваючи такі голи. Але це лише крок, ще багато попереду. Я дуже радий, що цим голом потішив своїх батьків, усіх українців. Вони заслуговують на це так само, як і ми.

"Ось чому Шахтар хотів понад 50 мільйонів": Фабріціо Романо розійшовся у компліментах Мудрику після шоу в ЛЧ

Ключовий момент у матчі? Гадаю, це наш підхід до гри і віра одне в одного. Якщо брати хронологію, то це гол Лейпцига, бо ми не сіли у захисті, а продовжили грати, змогли забити. Хочеться розтягнути такий вечір, а не просто прийти в кімнату і лягти спати. Таке не кожного дня буває. Сьогодні ще радіємо, а завтра думаємо про наступну гру.

Що можу сказати хейтерам, які не вірили у нас? Haters gonna hate, це нормально... Всі згадували минулий рік, коли ми з бразильцями і Де Дзербі набрали всього 2 очки в групі. Дуже багато хто не вірив у нас, пророкував, що нас переїдуть катком. Так от, краще доводити на ділі, а не сидіти на дивані і говорити, хто і як гратиме", – заявив Мудрик у коментарі прес-службі Шахтаря.

Мудрик – 100 мільйонів, Шведа – у збірну: Шахтар №1, поки Суркіс "переймається халявними трансляціями для дідів на селі"