УКР РУС

Мудрик був близьким до іншого-топ-чемпіонату і зараз міг святкувати чемпіонство – Шахтар відхилив "дешеву" пропозицію

17 квітня 10:35 Читать на русском
Автор: Андрій Булеца

Журналіст Ігор Циганик розповів, що Михайло Мудрик міг значно раніше покинути Шахтар.

"Мудрик був дуже близький до Байєра. Дуже. Я вам більше скажу – він вже був у офісі клубу, прогулявся Бай-ареною. Він був дуже близький... А що зараз вже говорити?

Челсі таємно продовжив контракт з Мудриком – українця забезпечили розкішною зарплатою до 30 років

Але ті фінансові умови, які пропонував йому Байєр, і ті, які зараз у нього є в Челсі, – це неможливо порівняти. І Байєр давав зовсім не ті гроші. Там було десь 22-23 мільйони. Великих грошей не давали, але це було ще літо 2022 року.

Мудрик тоді дуже хотів, але потім була його блискуча ЛЧ з Шахтарем і пропозиція від Челсі суттєво іншого рівня. Що зараз говорити... Футбол не має умовного способу. Зараз потрібно думати про те, як ставати чемпіоном з Челсі", – розповів Циганик у ефірі Циганик LIVE.

Нагадаємо, у січні 2023-го Челсі заплатив Шахтарю за Мудрика 70 млн євро, ще 30 млн передбачені бонусами. Вінгер не має стабільного місця у старті, а "сині" ризикують другий сезон поспіль залишитися без єврокубків. Натомість Байєр під керівництвом Хабі Алонсо сенсаційно став чемпіоном Німеччини.

Мудрик став тихим героєм і отримав визнання англійських ЗМІ, але фанатів Челсі порвало – вимагають покарати українця

Стежте за перебігом АПЛ разом із ліцензійним букмекером GGBET . Понад 70 видів спорту та дисциплін кіберспорту – тут кожен знайде для себе цікавий матч!

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЯ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності, видана 23.08.2023 року комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (рішення про видачу ліцензії № 128 від 08.08.2023 р.)

РЕКЛАМНА ІНФОРМАЦІЯ