УКР РУС

"Мудрик – хороший трансфер для Челсі": легенда клубу прогнозує українцю долю Азара

26 січня 2023 Читать на русском

Екс-нападник Челсі Джиммі Флойд Хассельбайнк оцінив перспективи Михайла Мудрика у лондонському клубі.

На думку колишнього форварда збірної Нідерландів, український вінгер, за якого виклали 70 млн євро + 30 мільйонів бонусів, може стати для Челсі новим Еденом Азаром. Тим Азаром, який розривав у Лондоні, а не який протирає лаву запасних у мадридському Реалі.

"Мудрик пішов за грошима": легенда Арсенала дорікнув українцю за перехід у Челсі

"Арсенал озвучив свою пропозицію за гравця, але коли ви вступаєте у трансферну боротьбу, клуб-продавець має право ставити свою ціну. Арсенал хотів Мудрика, але не зміг конкурувати з Челсі, який виграв боротьбу.

Вважаю, що це дуже хороше придбання для Челсі. Бачу, як Мудрик тішитиме уболівальників своєю грою впродовж наступних кількох сезонів. Бачу в ньому щось від Джо Коула, але думаю, що з часом Мудрик може стати таким же важливим для команди, яким колись був Еден Азар.

Не хочу їх порівнювати, бо це трохи несправедливо. Азар приїхав з Лілля, йому потрібен був рік, щоб адаптуватися. Але раптово він злетів на вершину і став важливим гравцем на Стемфорд Брідж. Так може бути і з Мудриком", – цитує Хассельбайнка Metro.

Нагадаємо, 50-річний нідерландець більшу частину ігрової кар'єри віддав саме Челсі. В активі Джиммі Флойда Хассельбайнка 177 матчів за лондонську команду, 87 голів і 24 асисти.

Трансфер Мудрика спонукав УЄФА ввести нове обмеження – хитрощі Челсі більше не пройдуть