УКР РУС

"Можуть поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів": Роналдінью в захваті від переходу Мессі в ПСЖ

22 жовтня 2021 Читать на русском

Колишня зірка Барселони, Мілана та ПСЖ Роналдінью переконаний, що Ліонель Мессі та Неймар зможуть привести парижан до перемоги в Лізі чемпіонів.

"Зустріч з Мессі та Неймаром? Було приємно побачитися з ними. Знаю, що вони чудово ладнають. Був радий знову зустрітися. Всі в Бразилії знають, чого вартий Неймар, хоча у нього траплялися складні моменти.

Мессі та Роналдінью поспілкувалися перед матчем ЛЧ – відео теплої зустрічі легенд

Коли Лео опинився в Барселоні, багато говорили про його якості. І я бачив, на що він здатний, коли ми тренувалися разом. Я і не думав, що Мессі опиниться в ПСЖ.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Żubrówka – відкрий легенду! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Звичайно, вони можуть поборотися за перемогу в Лізі чемпіонів. Коли в команді зібрані такі гравці, неможливо не думати, що попереду на неї чекає щось важливе", – цитує Роналдінью Football-Italia з посиланням на Le Parisien.

Нагадаємо, Мессі дебютував у Барселоні саме тоді, коли головною зіркою "синьо-гранатових" був Роналдінью, а свій перший гол за каталонців Лео забив після пасу бразильця.

Ліга чемпіонів: Мессі дублем врятував ПСЖ, Аякс декласував Борусію Д, Ліверпуль перестріляв Атлетіко, Мілан з нулем