УКР РУС

Мойєс після перемоги над Ліверпулем заговорив про шанси Вест Хема потрапити у Лігу чемпіонів

8 листопада 2021 Читать на русском

Головний тренер Вест Хема Девід Мойєс прокоментував перемогу над Ліверпулем у матчі 11-го туру АПЛ (3:2).

"Мені протягом моєї кар'єри важко давалися перемоги над Ліверпулем, це дуже хороша команда, тож сьогодні я дуже задоволений. Навіть за рахунку 3:1 ми не могли почуватися комфортно, Ліверпуль грав дуже добре, тому нам довелося серйозно попрацювати, щоб стримати їх.

Вест Хем – Ліверпуль – 3:2 – відео голів та огляд матчу

У першому таймі ми виглядали не дуже чудово. Буває, що недільний матч після гри у четвер ти починаєш не найкращим чином. Ми грали не так добре, як мали б, а суперник виглядав чудово. У перерві ми зробили корективи. Команда доклала неймовірних зусиль, ми могли забити ще кілька голів. Цей результат говорить про те, що ми справді можемо претендувати на найвищі місця.

Не йде гра? Із Żubrówka завжди йде гра! Міксуй коктейлі з легендарною Żubrówka та насолоджуйся переглядом топових матчів! Дізнатись більше про Żubrówka та коктейлі тут.

Я хочу завжди зберігати позитивний настрій, і мені хотілося б сказати, що ми здатні претендувати на перемогу в АПЛ. Однак зараз я не можу. Ми боремося за топ-4. У минулому сезоні ми відстали від зони Ліги чемпіонів на два очки, то чому нам не під силу пробитися туди? Ми не піддаємося ілюзіям, але зараз у нас позитивний настрій", – цитує Мойєса BBC.

Вест Хем завдав Ліверпулю першої поразки в сезоні й вийшов на 3 місце АПЛ – команда Ярмоли круто використала свої козирі