УКР РУС

Мойєс оцінив новачка Вест Хема та пояснив, завдяки чому конкурент Ярмоленка отримав місце у стартовому складі

9 жовтня 2020 Читать на русском

Головний тренер Вест Хема Девід Мойєс поділився думкою щодо нового захисника команди Владіміра Цоуфала та розповів, яким бачить ідеальний склад "молотків".

"Я думаю, що Цоуфал був блискучим у матчі проти Лестера. Так увійти у гру, зігравши в Данії посеред тижня. Я спостерігав за його результатами у Лізі чемпіонів і за всіма подіями, і казав: "Сподіваюся, він прибуде без травм", тому що ми домовились про його трансфер.

Мойєс одужав від COVID-19 – тренер Ярмоленка разом із ще одним гравцем Вест Хема повернувся до тренувань

Найкраще в Цоуфалі – це його досвід, його знання. Це була причина, через яку ми думали, що він нам зараз допоможе. Ми бачили того, хто виступав у багатьох великих іграх – Лізі чемпіонів – і хто виступає за свою країну. Його також дуже рекомендував Томаш Соучек, що допомогло нам зважитись на трансфер.

Якщо поглянути на людей, які в даний момент грають у півзахисті для нас – Боуен, Соучек, Райс, Форналс – вони всі молоді гравці. Всі вони можуть стати кращими. У них усіх попереду ще більше – вони тільки розпочали свою кар’єру, тож я з нетерпінням чекаю, що вони всі прогресуватимуть.

В ідеалі, це те, що я хочу: я хочу молодих і голодних гравців, і я думаю, що те, як вони грають зараз, демонструє велике бажання досягти тих цілей, про які ми говоримо", – наводить слова Мойєса офіційний сайт Вест Хема.

Зазначимо, що саме Боуен виступає на позиції Ярмоленка та витіснив українця з основного складу "молотків" на матчі АПЛ.

Україна у нокауті 1:7: антирекорд на десятиліття, "дві хвилини залишились – потерпіть", або Чим ми схожі на Молдову