УКР РУС

"Моя дівчина поставила на місце": Конопля відреагував на конфлікт коханої із Поповим

14 січня 2021

Захисник Десни Юхим Конопля, права на якого належать Шахтарю, вперше прокоментував конфлікт своєї дівчини Анастасії Гладун із оборонцем Динамо Денисом Поповим.

"Із Настею зустрічаємося 4 місяці. Я її якось побіжно помітив, парою слів перекинулися, я якийсь комплімент сказав. Потім це вже забулося, тиждень десь пройшов. А потім я її ще десь побачив. Я не знав, що це дівчина Дениса. Потім, коли вже в Instagram побачив, тоді вже зрозумів. Не хочу це розносити, вона ж зустрічалася з Денисом рік або більше. Всі футболісти знають, які у них були відносини, ніхто навіть не захотів влазити.

"Свисток здуй": Попов жорстко відповів колишній дівчині через її відеозвернення

Що значить ШБ? (один із перших коментарів Попова про свою колишню – прим.) ШБ – ш***а, б***ь. Що може змусити людину написати таке про дівчину в соцмережах? Не беремо цю ситуацію, а загалом про кожного чоловіка. Написати таке про дівчину... Я не влазив в цей конфлікт, розумів, що це абсолютно дитячий сад, куди не варто навіть потикатися.

Мені не довелося комусь навіть слова говорити або в коментарі писати. Моя дівчина поставила на місце. Ми обговорювали цей момент, багато лайна через це звалилося. Ми розуміли, що таке буде, але це було дивно. Навіщо? Ми були з Денисом просто як партнери по команді, привітатися-попрощатися. Близько з ним я ніколи не дружив", – розповів Конопля у шоу Отдушивдушу.

Із Динамо – на вихід: чому Цітаішвілі – лише перша ластівка, а ще шістьом динамівцям з Луческу не по дорозі