УКР РУС

Моурінью повернув Ромі цінний приз за виграш єврокубка – він образився на команду

5 лютого 19:39 Читать на русском
Автор: Олекса Бик

Жозе Моурінью повернув Лоренцо Пеллегріні перстень, який гравці Роми подарували тренеру за виграш Ліги конференцій.

Екс-наставник Роми Моурінью залишив одну цінну річ на клубній базі Роми в Тригорії перед остаточним відходом. Як інформує Il Messaggero, португалець поклав перстень, який гравці "джаллороссі" подарували йому на знак подяки за перемогу в Лізі конференцій.

Захисник Роми відмовився підсилити суперника Шахтаря – йому не сподобалися умови контракту

Повідомляється, що "особливий" залишив каблучку в шафці капітана Роми Лоренцо Пеллегріні. Згідно з джерелом, Моурінью почувається зрадженим – після його звільнення команда відразу ж підтримала призначення Даніеле Де Россі головним тренером.

Сам ДДР серйозно взявся за налагодження атмосфери в роздягальні, яка в попередні місяці супроводжувалася злетами і падіннями. Новий наставник Роми організував командну вечерю, і футболісти позитивно оцінили це рішення.

Під керівництвом Де Россі Рома здобула дві перемоги у двох матчах – над Вероною і Салернітаною. Після 22 матчів столична команда посідає 6 місце в турнірній таблиці Серії А. Раніше Де Россі зажадав від клубного керівництва істотний бонус за виведення команди в Лігу чемпіонів за підсумками сезону.

Моурінью вивів у Лігу чемпіонів лише бюджет Роми, або Чому перший трофей за 14 років не міг завадити звільненню